Wat?

Mototaal werkt voor een groot aantal klanten aan verschillende zaken op het vlak van communicatie in de motorbranche. Dit spreidt zicht uit over vele aspecten maar is globaal onder te brengen in een aantal hoofdterreinen.

  1. Marketingcommunicatie. Mototaal vertaalt de zakelijke input van importeurs, dealers, evenementenbureaus, organisaties en individuele partijen in persberichten, direct mailings, nieuwsbrieven via e-mail of  post, webteksten, flyers, advertenties en elke andere mogelijke vorm van communicatie.
  2. Social Media. Wie worstelt er niet mee? Nou, wij dus!
  3. Contentvoorziening. Mototaal levert continu content voor sites als Nieuwsmotor.nl, Testmotor en Oliepeil.nl. Daarnaast leveren we voor een aantal externe (corporate) websites relevante content.
  4. Redactie. Ondanks de commerciële activiteiten heeft Mototaal een unieke positie in motorland, waardoor onafhankelijke artikelen weliswaar voor een gefronste wenkbrauw kunnen zorgen, maar zonder enige vermenging vanuit de branche tot stand komen.
  5. Projectmanagement. Op diverse terreinen kunnen hele “klussen” compleet beheerd worden, vooral op het vlak van internet en marketingcommunicatie.
  6. Speaker en (motor)sportcommentaar bij televisieuitzendingen of evenementen.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders