Hoe

Mototaal werkt vanuit een ontspannen, informele sfeer. Eerst eens laten zien wie we zijn, dan pas kijken wat we kunnen doen. Het begint bijna altijd met een telefoontje of een e-mail, in 9 van de 10 gevallen via-via. Meestal volgt daarna een face-to-face ontmoeting om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het komt regelmatig voor dat iemand te helpen is met een uitleg over de verhoudingen en partijen in de motormarkt. In ons netwerk hebben we altijd direct contact met alle relevante partijen en vinden we het “doorverbinden” van vraag en aanbod net zo belangrijk als zelf tot zaken komen. In onze filosofie levert het met elkaar in contact brengen van droompartners ons op termijn ook altijd iets goeds.

U kunt dan ook altijd helemaal vrijblijvend contact opnemen. Bellen, mailen, Skypen, dus hoe het u het beste uitkomt. Meestal maken we een afspraak om (nog steeds zonder enige verplichting) elkaar te ontmoeten; op het kantoor van Mototaal of op uw locatie. Zo weten we allemaal wat we aan elkaar hebben en wat wij voor u kunnen doen.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders