Direct Mailings

Met creatieve idee├źn en een vlekkeloze uitvoering weet Mototaal toekomstige klanten op de juiste toon aan te spreken. Motorrijders worden benaderd als motorrijders, een toonzetting waar veel bedrijven grote moeite mee hebben. De ervaring leert namelijk dat veel reclamebureaus door “in het verleden behaalde resultaten” op het vlak van (bijvoorbeeld) auto’s denken dat diezelfde werkwijze ook aanslaat in de communicatie rondom motorfietsen. Diezelfde ervaring laat een aantal voorbeelden zien dat dit bijna nooit werkt, dat alleen de input van de dame van de receptie of de directeur die toevallig zelf ook motor rijdt onvoldoende basis is voor een actie die motorrijders aanspreekt. Als je denkt dat die motorrijder toch dezelfde persoon is als de koper van een auto, een computer of een bankstel dan klopt dat feitelijk gezien helemaal. En toch is de aanspreekwijze totaal anders als het over motoren gaat. Vergelijk het maar met de beroemde koffiehoek van elke motorzaak; of je nou tandarts, loodgieter of krantenjongen bent, is iedereen gelijk terwijl ze in het dagelijkse leven uit totaal verschillende werelden komen.

Tags: , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders