MotorCentraal

Motorcentraal: voor en door motorrijders

Op de websites van Motorcentraal kunnen motorliefhebbers hun dagelijkse portie motorbeleving inademen. Daarbij kan iedere motorrijder kiezen voor zijn eigen stijl. Zo biedt Nieuwsmotor.nl kort, snel en altijd actueel altijd het allerlaatste motornieuws. Oliepeil.nl gaat over de ongecompliceerde lol van het motorrijder, met een brutale knipoog naar de belevingswereld die daar bij hoort, die zich vooral op social media afspeelt. Testmotor.nl is de plek waar consumenten een heldere beoordeling van motorfietsen en aanverwante producten kunnen vinden.

MotorCentraal. De naam zegt het al.

Motoren zijn geen auto’s. Geen computers. Geen mobiele telefoons. Een les die vele marketeers door schade en schande geleerd hebben. Motorrijders zijn dan ook niet dezelfde personen als de kopers van auto’s, computers en mobiele telefoons. Natuurlijk, het zijn fysiek wel dezelfde mensen, maar zo gauw ze als motorrijder aangesproken worden moet de toon anders zijn. Heel anders zelfs. Een valkuil van jewelste voor al die communicatie-experts die wel even de motormarkt “erbij” zouden doen. Want alleen als je de markt en de mensen kent, maak je kans ze op een authentieke manier te bereiken. MotorCentraal is die markt en weet hoe ze die moet aanspreken. En ja, vreemd genoeg is dat heel anders dan als je iets over auto’s, computers of mobiele telefoons wilt communiceren.

Omschakelen naar online

MotorCentraal is door de bundeling van alle ervaring en kwaliteit gewend om alle disciplines van een communicatiebureau te verzorgen. Of het nou om creatie, strategie, productie of (digitale) media-inkoop gaat, we hebben er ervaring mee. Daarnaast zijn we natuurlijk vooral heel goed ingeschoten in de digitale wereld en hebben we een schat aan ervaring in het produceren van digitale content, zowel qua tekst als audiovisueel. Zo kunnen we de overstap naar digitale communicatie voor onze klanten makkelijk maken en adviseren over e-marketing, nieuwsbrieven, virals, websites, videoproducties, YouTube, advertenties, content, databases, magazines, mailings, (flash)banners, community-marketing, Twitter, Hyves en alles wat tussen het schrijven en het lezen van deze tekst nog wordt uitgevonden. Verder kunnen we u leren om te gaan met al die cijfers die de digitale media op u afvuren, bijvoorbeeld met al die verschillende vormen van meting van bezoekersaantallen en de waarde hiervan.

Op dit moment beheert MotorCentraal de volgende websites:
www.nieuwsmotor.nl
www.testmotor.nl
www.oliepeil.nl

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders