Online adverteren makkelijk gemaakt

Veel bedrijven in de motorbranche adverteren al sinds mensenheugenis ‘op papier’. Dat zorgt ervoor dat iedereen binnen het bedrijf bekend is met de route, en intern ook in de ‘papieren’ media gekeken wordt naar de zichtbaarheid van het eigen bedrijf. Als dan eenmaal gezocht wordt naar een omschakeling blijkt het allemaal niet mee te vallen. Bezoekcijfers, afmetingen, prijzen, maken van uitingen, looptijden, alles is opeens nieuw. Mototaal kent dit proces zeer goed, zowel vanuit de kant van de klant als vanuit de mediapositie. Hierdoor kunnen we nieuwkomers en meer ervaren bedrijven helpen met het starten en onderhouden van een digitale strategie. We helpen met een overzicht van de belangrijke digitale media, leggen uit dat het niet alleen maar om unieke bezoekers gaat, hebben voorbeelden van succesvolle en minder goed werkende campagnes. We kunnen daarbij het hele traject uit handen nemen, of maar een deel uitvoeren, met heldere rapportages. Verder leveren we eventueel plug&play strakke banners aan en verzorgen de follow-up hiervan. Bel maar eens, dan helpen we je op weg, zo moeilijk is het niet. Vinden wij.

motorbranche-digitaal-adverteren

Sorry, the comment form is closed at this time.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders