Social Media? Inderdaad, mediJA

Dat Social Media booming is mag ondertussen wel bekend geacht worden. Toch zien we dat het in de motorbranche behelpen blijft. Met wat mazzel is er een jonge gast in de werkplaats die er wel wat mee kan. Of een chique reclamebureau splitst een bedrijf een Facebookpagina in de maag, waar dan vervolgens niks meer mee gebeurt. Nog zo eentje: “we gaan NU allemaal Twitteren. Omdat het MOET!” Resultaat? Zo goed als nul. Ondertussen hebben we hier bij Mototaal flink ervaring opgedaan met Social Media die ook werkt in bedrijven die er zelf minder feeling mee hebben. Met een enorm aantal volgers op onze eigen accounts, maar ook op die van gelieerde bedrijven, kunnen we heel goed aantonen wat werkt en wat niet. Zo kunnen ook de bedrijven of personen die eigenlijk niet goed weten wat ze ermee aan moeten aan de slag!

Kan jij het nog volgen?

Sorry, the comment form is closed at this time.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders