Social Media

Binnen de Nederlandstalige motorwereld loopt Mototaal voorop qua ervaring met sociale media. Vanuit eigen ervaring en diepgaande kennis van de materie adviseren we zowel grote als kleine bedrijven over de omgang met sociale media, waarbij op een eerlijke en open manier wordt ingegaan op de mogelijkheden en obstakels. Diverse partijen profiteren nu al van deze kennis, waarbij een pragmatische aanpak voorop staat en verankering binnen de organisatie een voorwaarde is. Bij ons geen blabla en bizar hoge facturen maar een transparante inschatting van de (on)mogelijkheden van de klant. We hebben ervaring met het opstarten van dergelijke projecten en kunnen hands-on assisteren met zaken als Twitter, Facebook, Hyves, Youtube en NuJij.

Tags: , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders