Nieuwe locatie

Mototaal.com heeft een nieuwe locatie in een schitterend oud pand op de Utrechtseweg 29 P in Amersfoort.

In de jaren zestig van de twintigste eeuw had de NV. Henri Nefkens beschikking over een groot terrein aan de Vlasakkerweg, de Korte Bergstraat en de Snouckaertlaan. Men besloot om het garagebedrijf aan de andere zijde van de Vlasakkerweg uit te breiden, waar men overigens ook al enige panden in bezit had. Op de hoek van de Vlasakkerweg en de Utrechtseweg verscheen in de jaren 1967-1969 een groot, modern pand naar ontwerp van het architectenbureau H.A. en ir. G. Pothoven uit Amersfoort. Het complex, dat de naam Nederberg kreeg, bestond uit een showroom en enkele verdiepingen met kantoren. De betonnen zuil voor het pand was niet alleen bedoeld om reclame op aan te brengen, maar diende bovenal als ventilatieschoorsteen voor de ondergrondse parkeergarage. Na het vertrek van Nefkens werd het complex in 2002 door projectontwikkelaar Schipper Bosch gerenoveerd ten behoeve van de huisvesting van kantoren. In de voormalige showroom bevindt zich nu Sushi-restaurant Shabu Shabu.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Professionele passie voor de motorwereld – communicatie naar motorrijders